Belaidės ausinės URBANISTA BOSTON Black Runner (su atšvaito juostele)

    15,00 €
    Su mokesčiais

    Garantija 12mėn.

    Ekspozicinė prekė.

    Belaidės ausinės Urbanista Boston

    Šios ausinės įkvepia išskirtiniu dizainu, aukštos kokybės garsu ir funkcionalumu, kuris sužavės net pažengusius muzikos mylėtojus.

    Urbanista Boston ausinės sukuria išskirtinį garsą, kuris pranoksta Jūsų lūkesčius. Su 40 mm dinaminiais garsiakalbiais šios ausinės suteikia puikų garso spektrą - nuo gilių žemųjų iki aukštų dažnių. Taigi, nepraleiskite nė vienos detalės ir pasinerti į garsų pasaulį kaip niekada anksčiau.

    Urbanista Boston ausinės naudoja Bluetooth technologiją, leisdamos Jums judėti laisvai ir nevaržomai. Belaidis ryšys užtikrina aukštos kokybės garso transliavimą iki 10 metrų atstumu nuo prijungimo šaltinio, suteikdamas Jums laisvę ir patogumą visur kur Jūs esate.

    Urbanista Boston ausinės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ilgai keliauja ar daug laiko praleidžia kelyje. Šios ausinės suteikia iki 4 valandų garsų grojimo laiko su vienu įkrovimu.

    Urbanista Boston ausinės buvo kurtos su ypatingu dėmesiu detalėms ir komfortui. Tarpusavyje sujungos dirželiu kuris segtuko pagalba pritvirtiams prie apykaklės. Tad asuinių nepamesite. Minkštas, malonūs skirtingų dydžių ausų antgaliai užtikrina ilgalaikį patogumą net ilgesnio naudojimo atveju. Jūs galite mėgautis muzika visą dieną be diskomforto.

    Urbanista Boston ausinėse yra patogus ir lengvai pasiekiamas valdymo skydelis. Jūs galite reguliuoti garsumą, keisti dainas, priimti skambučius viską valdydami vos keliais pirštų paspaudimais. Tai paprasta ir patogu.

    Urbanista Boston ausinės puikiai derinsis su Jūsų išskirtiniu stiliumi. Jų modernus ir elegantiškas dizainas sujungia aukščiausios kokybės medžiagas su subtiliom detalėm. Nepriklausomai nuo to, kur Jūs esate, šios ausinės pabrėš Jūsų unikalumą ir stilių.

    Su Urbanista Boston belaidėmis ausinėmis patirsite muzikos kokybę ir patogumą, kuriuos kiekvienas muzikos mylėtojas tikrai vertina. Būkite įkvėpti naujais garsais, atraskite naują garso pasaulį ir leiskite šioms ausinėms tapti Jūsų neatskiriama kasdienio gyvenimo dalimi.

    Bluetooth: 4.0
    Speaker size: φ14.2mm
    Sensitivity: 103dB+/-3dB
    Impedance: 32Ω ± 15%
    Frequency range: 20Hz~20KHz
    Hands-free with microphone and volume control
    Play time: around 6h
    Charging: Micro USB, about 2h charging time
    Compatible with Android, iOS and Windows
    Weight: 23g (without packaging)
    Weight including packaging: 78g/pcs
    Package size: 100x27x120mm

    Prekė detaliau

    ECOURBANISTA/Runner
    10 Prekės

    Greitas palyginimas

    Prekė
    Belaidės ausinės URBANISTA BOSTON Pink Belaidės ausinės URBANISTA BOSTON Coral Belaidės ausinės URBANISTA BOSTON Black
    Prieinamumas
    Kaina
    15,00 €
    15,00 €
    15,00 €
    Aprašymas

    Garantija 12mėn.

    Ekspozicinė prekė

    Originali pakuotė

    Garantija 12mėn.

    Ekspoziciė prekė

    Originali pakuotė

    Garantija 12mėn.

    Ekspoziciė prekė

    Originali pakuotė

    Integruota baterija
    Taip Taip Taip
    Baterijos veikimo laikas
    6h 6h 6h