Logitech

    Žaidybinės belaidės ausinės Logitech Pro X 2 Lightspeed

    180,00 €
    Su mokesčiais

    Garantija 12mėn.

    Ekspozicinė prekė

    Originali pakuotė

    BELAIDĖS ŽAIDIMŲ AUSINĖS LOGITECH G PRO X2 LIGHTSPEED, JUODOS

    Logitech G Pro X2 Lightspeed – profesionalios belaidės ausinės žaidimams
    Logitech G Pro X2 Lightspeed – tai belaidės žaidimų ausinės, kurios visų pirma užtikrina puikų komandos bendravimą. Mėgaukitės labai gera garso kokybe, patogiu ausinių dizainu ir sklandžiu belaidžiu ryšiu. G Pro X2 – tai atsakymas į visus profesionalių žaidėjų poreikius, todėl galite tikėtis geriausių technologinių sprendimų. Sužinokite, ką gali pasiūlyti Logitech G Pro X2 Lightspeed, ir pakelkite kiekvieno žaidimo lygį!

    Lightspeed technologija – vientisas belaidis ryšys
    Svarbiausias belaidžių žaidimų ausinių klausimas yra jų sujungimas su kompiuteriu ar mobiliaisiais įrenginiais. Su Logitech G Pro tai visiškai naujas standartas, kurio kokybė nesiskiria nuo laidinių modelių. Net ir nutolę nuo prijungto įrenginio per kelis metrus, galite tikėtis nuolatinio ir tvirto ryšio.

    Puiki akustinė patirtis dėl 50 mm grafeno garsiakalbių
    Modelyje Logitech G Pro X2 Lightspeed gamintojas, be kita ko, panaudojo specialias membranas, kurios pagerina žemų dažnių skambesį. Be to, ausinės pasižymi tikrai gerais techniniais parametrais. Nepriklausomai nuo to, ar jos bus daugiausia naudojamos muzikos ar garso efektų klausymui vaidmenų žaidimuose, ar labiau pravers žaidžiant internetinius žaidimus – kiekvienu atveju galite tikėtis aiškiai girdėti kiekvieną garsą. Su Logitech G Pro X2 Lightspeed ausinėmis galėsite pasinerti į kiekvieno žaidimo atmosferą.

    Mikrofonas profesionaliam bendravimui
    Bendravimas ypač svarbus per internetinius žaidimus, kai varžosi kelių žmonių komandos. Tai gali būti tiek profesionalių turnyrų rungtynės, tiek mėgėjiški žaidimai – kiekvienu atveju bendravimas gali net nulemti, kuri komanda galiausiai laimės. Todėl Logitech G Pro X2 Lightspeed rūpinasi ne tik gera ausinių kokybe. Kartu šiame modelyje įrengtas profesionalus mikrofonas, kurio dėka visos žinutės bus aiškios ir girdimos kitiems. Nėra jokios galimybės, kad pokalbiai sutriks.

    Patvarus, dizainerių sukurtas ausinių dizainas
    Logitech garsėja ne tik puikiais techniniais parametrais. Gamintojas ne mažiau dėmesio skiria pagaminimo kokybei ir naudojamoms medžiagoms. Ne kitaip yra ir Logitech G Pro X2 Lightspeed komplekto atveju. Ausinės yra labai atsparios mechaniniams pažeidimams, tačiau išlieka patogios. Net ir visą dieną naudoję ausines nejausite jokio diskomforto. Be to, verta atkreipti dėmesį į dizainerių sukurtą aprašomo modelio dizainą. Logitech G Pro X2 Lightspeed tikrai patrauks kiekvieno akį.

    Ilgai veikianti baterija – klausykitės visą dieną be įkrovimo
    Dažna belaidžių ausinių problema yra baterija, kuri gali išsikrauti gana greitai, net tada, kai mažiausiai to tikitės. Su Logitech G Pro X2 Lightspeed rinkiniu dėl tokios situacijos nerimauti nereikės, nes šiame modelyje įrengta ilgaamžė baterija. Šis gamintojo sprendimas leis jums laisvai klausytis muzikos visą dieną tik po vieno įkrovimu.

    Prekė detaliau

    ECOPROX2
    3 Prekės