ASUS

    Monitorius Asus ProArt PA278CV 27' (2K) WQHD

    280,00 €
    Su mokesčiais

    Garantija iki 2025-07

    Espozicinė prekė

    Neoriginali pakuotė

    Kiekis
      Paskutinė prekė

    Monitorius Asus ProArt PA278CV 27' (2K) WQHD

    ASUS "ProArt Display" PA278CV profesionalus monitorius - 27 colių, IPS, WQHD (2560 x 1440), 100 % sRGB, 100 % "Rec. 709", spalvų tikslumas ΔE < 2, "Calman Verified", "USB-C", "DisplayPort" jungtis, "ProArt Preset", "ProArt Palette", ergonominis stovas

    • 27 colių WQHD (2560 x 1440) ekranas su LED foniniu apšvietimu ir IPS 178° plataus matymo kampo skydeliu Tarptautinis spalvų standartas 100 % sRGB ir 100 % Rec. 709 plati spalvų gama
    • "Calman Verified", gamykloje sukalibruotas, kad būtų užtikrintas puikus Delta E < 2 spalvų tikslumas
    • Platus jungčių spektras, įskaitant DP per USB-C™ su 65W Power Delivery, DisplayPort, HDMI, USB šakotuvą
    • 75 Hz atnaujinimo dažnis ir "Adaptive-Sync" technologija (48 ~ 75 Hz), kad animuotas turinys būtų greitas ir nebūtų ekrano trūkčiojimo
    • Daisy-chaining leidžia naudotojams per "DisplayPort" grandininiu būdu sujungti iki keturių monitorių ir sukurti kelių ekranų darbo stotį
    • Ergonomiškas dizainas su +35° ~ -5° pakreipimo, ±45° pasukimo, ±90° pasukimo ir 150 mm aukščio reguliavimo galimybėmis, kad būtų patogu žiūrėti

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Neprilygstamos spalvos. Neribotas kūrybiškumas.

    "ProArt Display PA278CV" - tai 27 colių monitorius, sukurtas kūrybingų profesionalų poreikiams tenkinti: nuo nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimo iki grafinio dizaino. Monitorius "ProArt Display PA278CV" yra gamykloje sukalibruotas ir "Calman Verified" patikrintas, kad užtikrintų puikų spalvų tikslumą (∆E < 2). Be to, jis užtikrina pramonės standartą - 100 % sRGB / 100 % "Rec. 709" spalvų erdvės aprėptį. IntegruotaUSB-C jungtis palaiko duomenų perdavimą, "DisplayPort", taip pat palaiko 65 W galios tiekimą vienu kabeliu, todėl tai patogus sprendimas ir išlaiko jūsų darbo stalo plotą tvarkingą. PA278CV leidžia greitai, lengvai ir tiksliai pasiekti norimą vaizdą.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27 Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Atskleiskite tikrąjį nuotraukų grožį

    "ProArt" ekranas atitinka pramonės standartus - 100 % sRGB/100 % "Rec. 709" ir palaiko DCI-P3 spalvų gamą, kad būtų atkurtos sodrios ir ryškios spalvos, o kiekviena nuotraukų detalė būtų aiški ir tikroviška.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Didelis spalvų tikslumas tikroms, išraiškingoms spalvoms

    Džiaukitės grynais, išraiškingais atspalviais dėl tikslaus, tikroviškų spalvų atkūrimo. "ProArt" ekranai pasiekia ∆E < 2, todėl vaizdai ekrane atkuriami tiksliai - galite tiksliai matyti, kaip atrodys jūsų darbas, kai jis bus baigtas.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Tikros spalvos, iš karto po išėmimo iš dėžės

    Spalvų profesionalai pasikliauja spalvų tikslumu pasižyminčiais ekranais, kad jų kūriniai atrodytų taip, kaip numatyta. "ProArt Display PA278CV" yra gamykloje sukalibruotas ir "Calman Verified" patikrintas, kad būtų užtikrintas geriausias spalvų tikslumas pramonėje. Kiekvienas "ProArt" ekranas yra griežtai ir kruopščiai testuojamas, kad būtų užtikrinta tolygesnė spalvų gradacija. Vartotojui, kuris yra profesionalus, užtikrinama tiksli spalvų peržiūra ir turinio kūrimo patirtis.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Greitas spalvų gamos koregavimas

    Išskirtinis ASUS "ProArt Preset" pateikia kelis režimus greitam spalvų gama koregavimui. Nesvarbu, ar atliekate spalvų klasifikavimą, vaizdo įrašų redagavimą, ar tvarkote nuotraukas, galite lengvai keisti ir derinti savo poreikius.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Individualizuota redagavimo patirtis

    "ASUS ProArt Palette" leidžia pritaikyti ekraną įvairiais parametrais, įskaitant spalvų atspalvio, temperatūros ir gama reguliavimą - visa tai lengvai pasiekiama per intuityvų ekrano meniu. Taip pat yra dviejų taškų pilkos skalės slankikliai visoms šešioms spalvoms, užtikrinantys didesnį spalvų reguliavimo lankstumą nei daugelis konkuruojančių monitorių. Su "ProArt Palette" galite greitai ir nuosekliai kurti ir lengvai kontroliuoti spalvų valdymą.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27 Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    USB-C, kuri atlieka viską

    "ProArt Display PA278CV" užtikrina neprilygstamą suderinamumą su USB-C, HDMI ir "DisplayPort" dauguma daugialypės terpės įrenginių. Integruota USB-C jungtis palaiko duomenų perdavimą, "DisplayPort", taip pat palaiko 65 W galios tiekimą. PA278CV taip pat veikia kaip USB šakotuvas, o tai reiškia, kad prijungus jį per USB-C (naudojant C-C kabelį arba C-A kabelį), jūsų įrenginys gauna prieigą prie bet kokių periferinių įrenginių, prijungtų prie USB jungčių.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27 Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Realaus dydžio meno kūrinio peržiūra

    Taupykite laiką ir dirbkite išmaniau su "ASUS QuickFit Virtual Scale". Ši išmani funkcija ekrane uždengia tinklelį, kuris leidžia sulyginti ir peržiūrėti tikro dydžio dokumentus prieš spausdinant.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Apsaugokite akis naudodami "ASUS Eye Care" technologiją

    ASUS Ultra-Low Blue Light technologija

    Išskirtinė ASUS Ultra-Low Blue Light technologija apsaugo jus nuo mėlynos šviesos, kuri gali būti žalinga jūsų regėjimui.
    Ji siūlo keturis mėlynosios šviesos filtro nustatymus, kurie lengvai pasiekiami per ekrano meniu sparčiuoju klavišu.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    ASUS Flicker-Free technologija

    "ASUS Flicker-Free" technologija užtikrina patogesnį žiūrėjimą ir darbo aplinką, nes sumažina mirgėjimą ekrane, kad sumažintų akių įtampą, galvos skausmą ir nuovargį, kai prie ekrano praleidžiate ilgas valandas.

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27 Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Universalus patogumas su ergonomišku stovo dizainu

    Ergonomiško dizaino stovas su pakreipimo, pasukimo, pivot ir aukščio reguliavimo galimybėmis užtikrina patogų žiūrėjimą ir naudojimąsi "ProArt" ekranais. Galimybė pasukti ekraną 90 laipsnių kampu pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę ir naudoti portreto režimu praverčia dirbant su ilgais dokumentais, koduojant ar naršant svetaines. Be to, greitai nuimamas stovas leidžia lengvai pritvirtinti ekraną per integruotą VESA sieninį laikiklį - be varžtų, todėl tai atliekama per kelias sekundes!

    Monitorius ASUS ProArt PA278CV, 27

    Prekė detaliau

    ECOPA278CV
    1 Vienetas
    Nauja