Google

    Valdymo centras Google Nest Hub Gen 1 (GA00516)

    60,00 €
    Su mokesčiais

    Garantija 12mėn.

    Ekspozicinė prekė

    Kiekis
      Paskutinė prekė

    Valdymo centras Google Nest Hub Gen 1 (GA00516)

    7 colių jutiklinis ekranas

    Kartais lengviau pamatyti savo tvarkaraštį, nei jį išgirsti. „Google Nest Hub“ turi 7 colių jutiklinį ekraną, todėl viską matysite viename ekrane, nesvarbu, ar tai artėjantis susitikimas, ar pirkinių sąrašas. Kaip ir kiti „Google Home“ produktai, galėsite atlikti darbus balsu – jūsų asmeninis asistentas yra pasiruošęs ir laukia Jūsų.

    Balso atpažinimas

    Norite pamatyti savo dienotvarkę? Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasakyti „Hey Google, show me my calendar“. „Google Nest Hub“ turi „Voice Match“ technologiją, kuri leidžia atpažinti jūsų balsą ir pagrindiniame ekrane rodyti kalendorių, priminimus, kasdienes keliones ir daugiau.

    Galite padaryti daugiau nei tik matyti savo informaciją, pvz., sudaryti pirkinių sąrašus ir matyti naujausias antraštes.

    „Nest Hub“ taip pat puikiai tinka paieškai, todėl galite užduoti klausimus ir gauti vaizdinius atsakymus iš „Google“ – puikiai tinka ieškant receptų, muzikos kitų nuorodų.

    Valdymas

    „Google Nest Hub“ suderinamas su daugiau nei 200 išmaniųjų įrenginių iš daugiau nei 50 prekių ženklų, o tai reiškia, kad jis puikiai tinka jūsų išmaniesiems namams. Įjunkite apšvietimą viena komanda arba pakeiskite televizijos kanalą balsu. 

    Jūsų pramogų centras

    Jums liko vos keli žodžiai iki vakarėlio pradžios. Naudodami balsą ieškokite „YouTube Music“ mėgstamiausių dainų ir grupių arba net ieškokite muzikinių vaizdo įrašų. Prisijunkite prie savo „Spotify“ paskyros arba klausykite mėgstamų radijo stočių – kiekvienas ras tai ko jam reikia.

    Matykite savo prisiminimus

    Peržiūrėkite nuotraukas, kurias išsaugojote naudodami prieigą prie „Google“ nuotraukų. Rasti mėgstamas akimirkas taip paprasta, kaip pasakyti „Google, parodyk mano atostogų nuotraukas“ – jos bus rodomos 7 colių ekrane.

    Specifikacijos

    7 colių jutiklinis ekranas

    Plataus diapazono garsiakalbis aukštos kokybės garsui

    Balso atpažinimas

    Ambient EQ – šviesos ir spalvų jutiklis

    Balso komandos su „Google Assistant“.

    Balsu valdoma muzika iš srautinio perdavimo paslaugų su integruotu garsiakalbiu

    Prekė detaliau

    Google
    ECOGA00516
    1 Vienetas
    Nauja