Apple

    Pieštukas Apple Pencil (2nd generation) A2051

    100,00 €
    Su mokesčiais

    Garantija 6mėn.

    Ekspozicinė prekė

    Originali pakuotė

    Naujasis "Apple Pencil"

    „Apple Pencil“ nustatė piešimo, pastabų rašymo ir dokumentų žymėjimo patirties standartą – intuityvu, tikslu ir magiška. Naujasis „Apple Pencil“ kelia kartelę dar aukščiau. Nuo šiol keisk įrankius – tiesiog dukart bakstelėk, o suporuok ir įkrauk jį be laidų. Nagi, pasižymėk ką nors.

    image_cxA0on3.png

    Gali daugiau. Ir dar paprasčiau.

    Naujasis „Apple Pencil“ patikimai priglunda kaip magnetas ir maloniai prisitvirtina prie „iPad Pro“ šono. Vos tik prisijungia, jis pradeda krautis ir automatiškai susisieja su tavo įrenginiu. Ir dar – yra ir naujų „Apple Pencil“ valdymo būdų. Tiesiog dukart bakstelėk, kad pakeistum įrankius – tau nereikia nuleisti jo žemyn.

    Visiškai naujas vientisas korpusas

    Naujasis „Apple Pencil“ sukurtas taip, kad būtų įrankiu, kuriuo naudotis dar patogiau ir dar natūraliau. Vientisas korpusas – jokių jungčių ar nuimamų dalių – paverčia jį itin patogiu.

    image_uLN7MmG.png

    Suporuok magiškai. Įkrauk be laidų.

    Naujasis „Apple Pencil“ pradeda krautis, kai pridedi jo plokščiają dalį prie dešiniosios savo „iPad Pro“ pusės. Taip pat jis automatiškai susisieja su tavo įrenginiu. Be to, „iPad Pro“ ir „Apple Pencil“ gali įkrauti vienu metu. Magiška? Na tai tiesiog magnetai, bet veikia – nuostabiai.

    image_Z9xG6Dr.png

    Bakstelėk, kad atrakintum naujas galimybes. Naujas „Apple Pencil“ leidžia keisti teptukų dydį arba tipą dukart bakstelėjus tiesiog ten, kur laikai savo pirštą. Be to, gali tinkinti bakstelėjimus, kad lengvai keistum tuos įrankius, kuriuos naudoji dažniausiai.

    image_DIETdAY.png

    Technologija, kuria kuriamas menas. Ir visa kita.

    „Apple Pencil“ yra idealus įrankis užklupus įkvėpimui. Užsirašyk juo pastabas, liek akvarele arba projektuok pastatą tiesiog statybų aikštelėje. Pasižymėti, ką nori, tam tikrose programose gali iškart, o „App Store“ yra įvairių programų, kurios leis „Apple Pencil“ nuveikti dar daugiau. Su „Apple Pencil“ viską atliksi taip lengvai, kad nebenorėsi jo paleisti iš rankų.

    image_hi9yYtE.png

    Redaguok laiškus, dokumentus ir dar daugiau. Gali rašyti ir eskizuoti el. laiškuose ir netgi piešti pačiose programose, pvz., „Keynote“. Nufotografuok ekraną drauge spausdamas ir atleisdamas šoninį ir pagarsinimo mygtukus, ir iškart pažymėk tame vaizde, kurį ką tik padarei, ką nori.

    image_YBUOZhO.png

    Tobulas įrankis visų stilių menininkams. „Apple Pencil“ padeda tau išreikšti idėjas. Ar lieji akvarele, ar kuri namų interjerą, ar retušuoji nuotrauką „Apple Pencil“ įpūs tavo idėjoms gyvybės.

    image_4pDbN0l.png

    Pažangi technologija. Neįtikėtinas sklandumas.

    „Apple Pencil“ įdiegta technologija naudojimąsi juo paverčia visiškai intuityviu. Jokios delsos ir idealus tikslumas iki pikselio sukuria tokį jausmą, tarsi rašytum ar pieštum sau įprasta priemone.

    image_XWGlGeR.png

    Veikia sparčiai. Ir itin tiksliai. „Apple Pencil“ yra tobulas įrankis, kai reikia nepriekaištingo tikslumo. Piešk viską pikselio tikslumu – nuo techninių brėžinių iki detalių portretų. Su smulkiausiais plaukeliais. Spausk stipriau storesnėms, o silpniau plonesnėms linijoms išgauti. Jei nori šešėliuoti – tiesiog pakreipk savo „Apple Pencil“. Beveik jokios delsos tarp judesio ir to, ką matai ekrane.

    image_UV9cRT0.png

    Naudotis juo yra lengva. Bakstelėk „iPad Pro“ ekraną savo „Apple Pencil“, kad pažadintum įrenginį ir įjungtum programą „Pastabos“. Tu net gali pasidėti riešą ant ekrano – tai nebus fiksuojama, kaip veiksmas – tad gali juo naudotis, tarsi lapu popieriaus.

    image_uQUe6j2.png

    Prekė detaliau

    ECOA2051
    2 Prekės

    Greitas palyginimas

    Prekė
    Išmanusis dūmų detektorius Google Nest Protect Gen 2 Smoke Alarm (S3000BWNO) Išmanusis durų skambutis Google Nest Hello (NC5100NO) Wired Internetinė kamera Logitech Brio 4K PRO
    Prieinamumas
    Kaina
    90,00 €
    100,00 €
    110,00 €
    Aprašymas

    Garantija 12mėn.

    Ekspozicinė prekė

    Originali pakuotė

    Garantija 12mėn.

    Ekspozicinė prekė

    Originali pakuotė

    Garantija 12mėn.

    Ekapozicinė prekė

    Originali pakuotė

    Nėra ypatybių palyinimui