Stoy

    STOY Lėlių namas Orlando

    125,00 €
    Su mokesčiais

    STOY Lėlių namas Orlando - Išskirtinis namelis jūsų vaiko lėlėms

    Sveiki atvykę į STOY Lėlių namo Orlando pasaulį!

    Mūsų lėlių namas yra puikus pasirinkimas norint praturtinti vaikų žaidimų laiką ir leisti jiems sukurti nuostabią lėlių pasaulio patirtį.

    Kūrybiškumas ir detalumas: STOY Lėlių namas Orlando yra puikus kūrybingumo šaltinis vaikams. Jame yra gausybė detalių, kurios leidžia vaikams išreikšti savo kūrybiškumą ir įsijausti į lėlių pasaulį. Detalės nuo durų rankenos iki baldų yra tiksliai suprojektuotos ir pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų.

     

    Funkcionalumas: STOY Lėlių namas Orlando yra puikiai pritaikytas vaikų žaidimams. Jis turi daug kambarių, įskaitant miegamąjį, virtuvę, svetainę ir vonią. Kiekvienas kambarys yra puikiai įrengtas ir aprūpintas išskirtiniais baldais bei aksesuarais. Jūsų vaikas gali kurti savo istorijas ir įsivaizduoti, kad jo lėlės gyvena tikruose namuose.

     

    Stabilumas ir saugumas: STOY Lėlių namas Orlando yra stabilus ir patvarus. Jis pagamintas iš kokybiškų medžiagų, todėl gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą. Taip pat buvo atsižvelgta į vaikų saugumą, todėl lėlių namas neturi aštrių kraštų ar smulkių detalių, kurios vaikas galėtų susižeisti.

     

    Interaktyvumas: STOY Lėlių namas Orlando suteikia galimybę vaikui domėtis ir išmokti naujų dalykų. Jame dveji laiptai, kuriais atskirti namo aukštai.

    Skatina socialinę interakciją: STOY Lėlių namas Orlando skatina socialinę interakciją ir bendravimą. Jūsų vaikas gali kviesti savo draugus arba šeimos narius žaisti kartu ir kurti bendrus žaidimus. Šis lėlių namas tampa draugiška erdve, kurioje vaikai gali mokytis bendradarbiauti, dalintis ir kurti nuostabius prisiminimus.

     

    STOY Lėlių namas Orlando yra daugiau nei tik žaislas - tai įkvepiančiai kūrybiška ir nuotykius pilna patirtis. Patirkite magišką lėlių pasaulį ir leiskite savo vaikui įsijausti į STOY Lėlių namo Orlando džiaugsmą!

     

    • Trys aukštai;
    • Keturi skirtingai dekoruoti kambariai;
    • Dveji laiptai;
    • Atviras priekis leidžia patogiai žaisti vienu kartu su keliais kambariais;
    • Komplekte yra svetainės, miegamojo ir valgomojo baldai;
    • Tinka 29cm lėlėms;
    • Išmatavimai 115 x 61 x 31 cm;
    • CE ženklinimas.

    Prekė detaliau

    ECOOrlando
    4 Prekės