Stoy

    STOY Medinės kaladėlės

    19,00 €
    Su mokesčiais

    Suteikite savo vaikui neįkainojamas žaidimo akimirkas su STOY

    STOY medinės kaladėlės yra puiki ir kūrybinga žaidimo priemonė, skirta vaikams nuo 1 metų amžiaus. Šios kaladėlės ne tik suteikia malonumo ir linksmų akimirkų, bet ir skatina vaikų motorikos ir kūrybinių gebėjimų vystymąsi.

    Savybės:

    Kaladėlės pagamintos iš aukštos kokybės natūralaus medžio, kuris suteikia joms tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Jų pastelinės spalvos, tokios kaip švelni rausva, mėlyna, žalia, geltona ir natūralaus medžio, pritrauks mažųjų dėmesį ir skatins kūrybiškumą.

    Rinkinį sudaro įvairaus dydžio ir formos kaladėlės, kurios leidžia vaikui kurti įvairius statinius ir figūras. Tai suteikia galimybę ugdyti vaiko kūrybiškumą, smulkiąją motoriką ir geometrinių formų atpažinimą.

    Medinės kaladėlės yra saugios ir ekologiškos. Jos turi apvalias kraštines ir nėra jokių smulkių dalių, kurios gali būti pavojingos mažiems vaikams. Taip pat jos atitinka aukščiausius saugos standartus, todėl tėvai gali būti ramūs, žinodami, kad jų vaikas žaidžia su saugiu žaislu.

    Stoy medinės kaladėlės skatina vaikų kūrybiškumą, vaizduotę ir problemų sprendimo gebėjimus. Jos padeda vaikams mokytis apie geometrines formas, spalvas ir matmenis, taip skatinama jų smegenų raida ir mąstymas.

    Kaladėlės yra supakuotos tvirtoje dėžutėje, kuri ne tik užtikrina patogų jų laikymą, bet ir puikiai tinka kaip dovana.

    • Ugdo smulkiają motoriką ir koordinaciją;
        • Pastelinės spalvos;
        • Tinka vaikams nuo 12 mėn;
        • CE ženklinimas;
        • Rinkinį sudaro 50 dalių.

    Prekė detaliau

    ECOSTOYKALAD1
    2 Prekės

    Greitas palyginimas

    Prekė
    STOY Pastatoma lovytė lėlėms STOY Medinis mini garažas
    Prieinamumas
    Kaina
    20,00 €
    25,00 €
    Aprašymas
    Nėra ypatybių palyinimui